Rundbanan

Igår fick jag sällskap ute på rundbanan. Det är lättare att motivera sig då märkte jag, det brukar kunna bli tråkigt efter några varv annars att rida runt på samma spår!
Deluxen var väl inte hundra procent nöjd med att få anpassa farten och stanna och vänta emellanåt men å andra sidan så hade han fått välja fart igår hade nog matte sagt stopp ändå, han ville det skulle gå SNABBT!!
Han har väldigt snabbt lärt sig vilka platser matte tycker är lämpliga för galopp. När vi kom ut på "raksträckan" där det är ganska bra underlag ville han dra järnet i galopp, någon gång när han inte fick det blev han jättemissnöjd och började steppa i sidled och kasta med huvudet. :P
Men galopp fick han till faktiskt när han väl fick, ganska många språng i taget för att vara honom! :) Ingen vidare galoppkvalitet men det är väl inget man ska förvänta sig i en sån situation heller.
Roligast var att han verkade tycka det var roligt och minsta lilla tecken som skulle kunna betyda galopp tog han som galopp-kommando. :)
Och inte brydde han sig om vattenpölarna på banan heller. Plaskade gärna igenom i trav med lite extra höga benlyft! Han brydde sig inte om mycket alls för den delen, den andra hästen hann hitta minst 5 läskiga moment som Deluxen antingen helt missade eller inte brydde sig om.
Stolt matte! :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Härligt!

2014-03-24 @ 07:39:59
URL: http://walkyria.blogg.se
Postat av: Johanna

Haha ja om du bara visste ;)
Hoppning är för självmordskandidater, självdestruktiva & folk med döds längtan :P
Jag är livrädd för hoppning så länge det inte är barbacka i skogen över nerfallna träd osv, men så länge det är riktiga hinder så är det riktigt läskigt ;)

2014-03-25 @ 09:38:17
URL: http://bullerbacken.blogg.se/kbl/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0