Äntligen vinter igen!

Klart det är med lite delade känslor. Det är ganska lyxigt att slippa bieffekterna av snö och kyla! Men det är vinter, då vill man det ska vara vinter, och inte mörkt och snö-löst som i November, allra helst inte isgata en hel månad!

Hade morgonjour i stallet imorse. Utsläpp av ca 26 pållar. Lite extra motion när man får pulsa i 1dm snö! Vattnet hade frusit på vissa ställen och jag lyckades inte ens tina upp det. Hoppas stallägaren lyckades så småningom. Hem och käka lunch och knappt hinna tina upp, sen till stallet igen för verkning av Delux!
Det blev Ida i stallet som hjälpte till den här gången. Praktiskt med egen hovslagare i stallet! :)
Sen gav vi oss ut på en liten tur i snön. Deluxen verkade faktiskt inte så pigg på att vara ute idag, lite väl skeptisk och tittig på bortvägen. Desto roligare verkade han tycka det var att få jogga på! Gränsfall på underlaget dock. Det såg bra ut men var nog lite is under, ibland slant något av bakbenen iväg för honom.
Klantmatte hade råkat göra ena stiglädret 2 hål för långt. Sabbade en hel del av ridupplevelsen. (jag har så långa som utgångsläge så med 2 hål längre fick man verkligen fiska stigbygeln och det kändes jättesnett). Men lite mysigt var det ändå!

Idag var första dagen Delux fick på sig täcke för i vinter. Det hade snöat en dm inatt och var -10 grader ute imorse. När han dessutom nu är lite klippt kändes det dags att få kläder på sig!Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad mysigt det ser ut!

2014-01-12 @ 09:42:26
URL: http://walkyria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0