På Bent-kurs

Var i Gottröra på Bent-kurs förra helgen (till fots), mycket intressant!

Det jag spontant tar med mig just nu är något nog även "vi" AR-ryttare behöver påminna oss om ibland - hellre se det bra i olika ridstilar och försöka överföra det till vår egen ridning, än att låta bli att studera andra ridstilar.
Eftersom Bent-ridningen är rätt annorlunda mot Ewa´s tänk (även om det finns en hel del lika också) så kändes det lite träffande! ;)

Mycket inspirerande var det! (Hinner inte skriva mer nu tyvärr.)

Kommentarer
Postat av: Sara

Ååå vad mycke skoj ni har för er! Håller med dig om att det faktiskt är nyttigt att kolla på andra stilar och se det som är bra - det man själv inte gillar oavsett om det är betsling, placering av händer, drivning eller vad som så lär man sig en väldans massa bra saker. Jag var och tittade på dressyr med en känd beridare/tränare för ett tag sedan och även om hans ridsätt inte alls tilltalade mig så kunde jag snappa upp några gobitar. MEN det viktigaste av allt var att jag själv kunde se och känna att utifrån mig, min häst och vår filosofi är jag på rätt plats och tillsammans med rätt tränare. Inte fel det heller med en bekräftelse på det! Vi har redan Birgitta abstinens här...det var så himla kul på kursen, man svävar på moln....Kram till dig & Tabbe från Sara & Sir Louie

2012-09-18 @ 08:49:55
URL: http://louie.nu
Postat av: Johanna

Spännande, vill veta mer om kursen!

2012-09-19 @ 08:29:57
URL: http://walkyria.blogg.se
Postat av: Karoline

Så spännande, vill också veta mer om kursen!

2012-09-20 @ 15:04:43
URL: http://karolinesliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0