Sätter igång

Igår blev det lite mjuk-igångsättning, bara en liten kort uteritt för att mjuka upp musklerna lite och få komma ut och titta på saker tänkte jag. Titta på saker hade T anammat, OJ vad han tittade! ;) Lite läskigt när han försökte vända hem samtidigt som det kom en bil, men tänkte väl att bilen skulle stanna om det står en häst och snurrar runt mitt i vägen (om den hinner såklart, för sin egen självbevarelsedrift om inte annat...) men den körde förbi. Gick ju bra iallafall, det är huvudsaken! Det känns faktiskt lite klurigare när hästen inte är sådär tokframåt, för då blir dragningen hemåt större på bortvägen, svårare att jobba då kände jag men det ska nog gå det också till slut.
På hemvägen blev det mer dragning framåt, pålle passade på att ta några galoppanslag! Riktigt trevliga galoppsprång faktiskt! ;)

Om det är läge idag så ska jag prova dressyra, blir ju spännande att sätta igång och öva på hemläxorna från kursen, fast det gör ju inget heller tror jag om det blir en till slappdag innan vi sätter igång.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det är lustigt det där, ibland försöker bilarna "skynda sig förbi" istället för att stanna....inte så smart....

2012-03-28 @ 15:39:08
URL: http://walkyria.blogg.se/
Postat av: Johanna

"Vanlig" storlek,inte så breda för breda vinterdojjor passar inte i dem!

2012-03-29 @ 08:21:36
URL: http://walkyria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0