Äntligen helg!

Eller tja, om ett par timmar iallafall. (Sitter på jobbet.) Har haft mindre bra jobbtider denna vecka utifrån hästeriperspektivet och sen har det väl inte varit jätteroligt väder/underlag heller trots det fina vårvädret. Isigt på vägarna där det inte smält ner än, idag har det blåst stormbyar eller nästintill imorse när jag var ute i stallet.
Så mysigt det är att packa hösilage när det antingen hinner blåsa bort hälften innan man fått ner det i hönätet, eller blåser in i ögon/mun/ansiktet beroende på från vilket håll man tar! ;)

Äntligen helg så jag kan motionera min pålle alltså. Sen var han mindre pigg på att komma in igår och idag (brukar inte vara lika pigg på det på morgonen, fast det varierar) så jag har inte kunnat fixa hovarna heller. Inget dressyrande på hela veckan men i måndags blev det iaf lite snöpuls, i tisdags lite fix av hovarna.
Hovarna är prio 1 just nu för det hade hunnit dra iväg en del senaste veckan. Måste vara solljuset som gör det!


Men först, morgonjour i stallet imorgon! Lär antingen bli långdag i stallet med medtaget fika om man ska hinna med allt, eller två turer. Ska passa på att titta lite på när stallkompisarna tränar också tänkte jag! :)

Kommentarer
Postat av: Karoline

Fungerar det bra att ha honom ute dygnet runt?

2012-03-02 @ 21:21:45
URL: http://karolinesliv.wordpress.com
Postat av: naxo - bloggen med tips!

Hur mår du idag? :)

2012-03-03 @ 13:47:42
URL: http://naxo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0