Sommarkänslor

Igår fick en stallkompis prova rida Tabben. Jag fick prova rida hennes ponny i Fredags och det var kul att prova en annan som omväxling, och kul att kunna galoppera på en som har lätt för galoppen! Haha, och som kan stå stilla hur länge som helst.
Det gick ganska bra för Hanna och Tabben, han skötte sig bra tycker jag. Kul att se att balansen håller i sig även när någon annan sitter på och att han kan skritta, hon lyckades få till lite samlad skritt tillockmed! :-)

Men han kändes inte helt 100. Det var så lite så det var svårt att säga om det bara börjar bli obalans i hovarna, om det ändrats tack vare att jag kommit åt lite bättre (eller sämre..) rakriktning så det känns annorlunda, eller om han råkat sträckt sig väldigt lindrigt. Det syns ju inget alls från backen, försökte titta när Hanna red.
För säkerhets skull ska han få vila ett par dagar och jag ska raspa till hovarna lite och behandla en gång.

Men brist på krut var det inte i pållen. Vi släppte in honom och Hannas ponny i en hage med gräs ca 1½-2 timmar så de skulle få vänja in sig lite på gräs. Oj vilken fart det blev på Tabac! :-S Han studsade omkring i rejäla bock- och brallsprång och fullt ös. Men dom lugnade ner sig rätt snabbt ändå och det var aldrig något bråk eller göra upp om rangordning utan mer "jaha, en till häst här, vad trevligt! ska vi klia på varandra?" :-)

Bilder kommer!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Bilder gillas.

2011-05-10 @ 11:28:31
URL: http://walkyria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0