Träningsdiet

Hua, grabben har fått för lite protein i fodret ett tag nu med facit i hand. Känns som att han borde ha mycket mer muskelmassa, särskilt efter såpass mycket träning.



Är såklart helt tokigt att försöka bygga muskler och styrka samtidigt som foderstaten inte är vad den borde. :S Så nu blir det till att utöka foderstaten.
Ska köpa lucern i veckan så snart jag tagit mig iväg, tills dess har han som nödlösning fått mer hö och ½ liter Krafft Grund, det jag hade hemma.
Ta bilden med en nypa salt, han brukar inte hinna äta upp mer än ca 8kg/dag, påsarna innehöll foder för lite mer än 2 dygn. ;-) Vilket det räckte till också.




En stallkompis står på boxvila och tycker nog det är väldigt tråkigt. Då är det tur att man kan socialisera lite ibland! Söta pållarna! :D




Tabben/Delux är fortsatt väldigt rolig att rida! Har gått lite upp och ner gällande galoppansatserna sen vi kom hem. Det är lite kinkigt med hur jag är inställd och hur man lägger upp det, kräver mycket energi och bjudning från pålles sida. Men igår fick vi till en fin ansats! :) Och när man väl får till det känner man att det är mycket kraft i hästen, härlig känsla!
Även om det fortfarande är lite klurigt med slutorna så märks det att det går framåt, sakta men säkert. Stundvis har han känts jämnstark i båda varv. Det är kanon med tanke på hur mycket lättare han har haft med högerslutorna tidigare! :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken söt klibild :-) Går han inte på bete något iår?

2011-07-25 @ 10:30:55
URL: http://xmyheart.blogg.se/
Postat av: Emelie

Söt bild, kul när dom e så bra kompisar :)

2011-07-25 @ 12:33:25
URL: http://norrakullensstall.blogg.se/
Postat av: Hanna och Goliath

Kul med bilder! Även om han inte är lika snygg som du vill ha han ;) Hoppas du får rätsida på problemet!

2011-07-28 @ 21:58:50
URL: http://irmelin.bloggagratis.se
Postat av: Lali och vici

Söt bild!

2011-09-05 @ 19:56:55
URL: http://bakeyourowncupcake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0