Hagbyte

Idag fick pållarna byta hage. Den är egentligen ganska liten för 2-3 hästar och riskerar att bli rätt geggig till hösten, men eventuellt får de flytta till en som iaf blir mindre geggig. De måste bara fixa klart staketet i den hagen. Om det inte blir så hysteriskt geggigt som det har blivit tidigare höstar (vilket jag tyvärr tror, det är lite geggigt redan nu medans en del andra hagar är helt torra) så kanske de får stå kvar över vintern. Det är så nära stalldörren för Tabben som inte har brodd.
Men men, får se hur det blir!

För mig innebär det massor med mer jobb, tyvärr. Förutom vattenhinken och hönätet/-en i boxen så blir det ju att fixa dito till 2-3 hästar ute. När man ser hur hästarna beter sig känns det helt klart värt det, haha men lat som jag är kan jag inte låta bli att oja mig lite över sisådär en halvtimmes extrajobb per dag! ;-)
Måste klura på hur det ska gå om man som idag är ute på dagen och sen inte kommer ut igen förrän nästkommande kväll. Kanske måste skaffa ytterligare ett hönät för säkerhets skull, särskilt nu med tre hästar vill man ju inte riskera att de står utan en hel dag, svårt att beräkna hur mycket de kommer hinna sätta i sig.

Tabben verkade tycka det var spännande med ny hage! Och alla verkade uppskatta hönäten! :-)
Haha, om de fortsätter som de gjorde nu när jag såg dom är det kanon, dom växlade hönät hela tiden och gick ibland från den helt en stund innan de gick tillbaka till ett hönät igen. Men det var ingen som var utmobbad utan alla tre rörde sig rätt mycket mellan näten.









Rumpflört?


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vilken söt liten flock:)

2010-09-07 @ 14:24:33
URL: http://walkyria.blogg.se/
Postat av: Johanna

P.s inte ska väl du behöva hålla andras hästar med hönät och fixa allt?

2010-09-07 @ 14:25:18
URL: http://walkyria.blogg.se/
Postat av: Johanna

Aha :)

2010-09-07 @ 21:50:01
URL: http://walkyria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0