En härlig kväll i stallet

Min häst är verkligen underbar! :-)


Igår kväll så tränade vi lite på att lyfta fötterna. Han kan ju lyfta framfötterna som trick, typ vacker tass. Praktiskt när man ska sopa där hästen står, så kan man sopa under hovarna också! ;-)
Jag vill gärna lära honom lyfta bakfötterna på kommando också. Haha, dels för att kunna göra samma sop-trick bak, riktigt bekvämt det där, och dels som påbörjan till att lära in yoga (ta godis mellan bakbenen).
Vi tränade inte mycket alls, typ lyfta fötterna tre gånger per bakhov, fast i två olika omgångar med någon timmes mellanrum. Han lärde sig riktigt snabbt från att ha fått beröm bara för att han börjat vila på foten till att lyfta benet ordentligt rakt upp! :-)

Hade egentligen tänkt rida, det var bra väder och ingen nere i ridhuset. Men det kändes som att han ville ha behandling så han fick en ordentlig KS-behandling istället. Han är så oerhört tacksam att behandla! Lätt att få kontakt med, som att han försöker hjälpa till. När jag behandlade vid bringan och stod lite framför honom så sträckte han ut halsen och pussade på mig med mulen! Söta pållen! :-D

Kommentarer
Postat av: Johanna

KS behandling?

2010-10-21 @ 13:47:23
URL: http://walkyria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0