Före-träning-panik

Haha, som vanligt är det halvt panik inför kursen på Lördag. 
Se till att man har planerat allt i förväg om det är något speciellt man tänkt "det där ska jag komma ihåg att fixa till nästa träning!" och sen totalt förträngt tills några dagar innan - inser att man inte kommer ha så mycket tid, smågrejer som att försöka ta sig tid att smörja grejer, kanske tvätta schabrak, se till att batteriet i kameran är full-laddat osv.

Och så träningen som av någon anledning nästan alltid känns mindre bra sista träningsdagen eller inom sista veckan iallafall innan träningen, även om det periodvis gått jättebra innan! :-P
Haha, fastän jag lägger upp planering inför träningen minst en månad innan så jag ska känna att vi hunnit med att träna på "allt" jag vill försöka förbättra till nästa gång.
Förra gången var det nästan skrämmande väl planerat eftersom det kändes katastrof ca 1-2 veckor innan ända tills dagen innan träningen då det bara kändes halv-katastrof, för att sen gå jättebra under träningen. Att allt tajmades ihop samtidigt PRECIS på träningsdagen! Haha! :-)
Så nu är jag tvärtom nervös för att det gått riktigt bra några pass på sistone, förutom just idag som var tänkt att vara sista passet innan träningen. Idag kändes han lite svårare att rakrikta och pyttelite svårare att samla ihop. Vi kanske redan har haft vår formpeak?! :-S

Ska kolla hovarna imorgon så de inte har växt med raketfart och redan börjat bli ojämna. Det skulle förklara saken. Kanske KANSKE att jag tar ett ridpass till bara för att boosta arbetsmoral och självförtroende, men sånt går ju inte alltid åt det håll man tänkt sig! :-)




Kommentarer
Postat av: Johanna

Man kan inte veta idag vart man står med hästen imorgon, dagsform...

Lycka till på träning, kom ihåg, träning ska vara kul :)

2010-11-05 @ 08:44:27
URL: http://walkyria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0