Röra på sig lite

Man ska ju egentligen undvika att gamling-gubbarna får träningsvärk tycker jag. För det kan sitta i ett tag. Men det är ju roligt att klättra! :P
Idag blev det iallafall att ta det lite lugnt men röra på sig lite, för hyfsade möjligheter till återhämtning.
Longerade litegrann bara i grimma och longerlina, skritt och trav. Sen jobbade vi lösgörande från marken, sidepass front och sidepass away längs väggen, lite inkallningsträning däremellan bara för skojs skull. Sidvärtsövningarna tog emot lite märkte man. Vi hade fått in lite flow i det tidigare men nu var nog både matte och pålles kropp lite ringrostiga.

Deluxen blev lite snopen över att inte få något kraftfoder innan jag släppte ut honom i hagen. Han brukar få det, men det är ju efter att vi har jobbat, och dagens motion räknar inte jag som jobb!
Passade på att öva lite trickträning inne i hagen så han fick lite morot iallafall. Yoga, & början till buga. Han tyckte mest man skulle veva med frambenet först, men när han väl hade insett att det inte var det som skulle generera godis gick han ner ganska djupt bakåt från båda sidor. :)
Sötnos!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Utdömd som ridhäst :(

Han har varit dålig sen jag köpte honom & han har ont, han ska inte behöva lida mer.

Han har en pålagring i hasen & pålagringar i båda framhovarna. Han blev sprutad i hasen i augusti men har blivit mycket sämre sen dess. Veterinären valde att avsluta undersökningen med dessa fynd men inte omöjligt att hon hade hittat mer om hon letat, det hon fann var dock nog för att det inte ska gå att åtgärda och med tanke på hur mycket problem han har haft så finns det ingen prognos för honom med ett smärtfritt liv som ridhäst...

2013-10-25 @ 17:09:10
URL: http://walkyria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0