Ponnyridning

Tabben tycker om barn och hundar, så länge dom inte blir FÖR jobbiga. ;)
Igår var syrran och hennes make, hans son (3 år?) och deras vovve (en liten sheltie på ca ett år) med ut till pållen, lille Elias ville hälsa på hästen. :)

Tabben är så snäll med barn! Elias fick åka lite på ryggen bara en liten bit på stallgången med sin pappa som höll i, och Tabben fick visa ett par trick. Roligt! :)






En annan icke-hästrelaterad grej är mitt lilla marsvin på 5,5 år som jag var tvungen att göra mig av med nu när jag skulle flytta. Hon skulle nog inte ha mått bra av resan och man ska ju inte ha marsvin ensamma (kompisen dog.) Det kändes lite hopplöst att försöka omplacera et så gammalt marsvin, så jag hade bokat med syrran att hon skulle komma och avliva Sötis igår kväll. Vilket kändes hemskt, har ju aldrig avlivat något djur och det tar såklart emot att avliva en kompis man haft så länge, som egentligen var frisk, för sin ålder iallafall. Hua! :(
Men vilken tur jag hade, på eftermiddagen samma dag så hade syrran hittat en som ville ha henne! :D Och eftersom han är veterinär och har två andra marsvin tror jag det kommer bli ett kanonhem!

Så himla skönt att slippa avliva sin gamla kompis! Men det känns ändå lite tomt såklart utan Sötis, hade ju t o m haft henne längre än hästen!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Som djurvän är de tom sorgset när akvariefiskar lämnar in :P

Kommer så väl ihåg när jag & syrran var små. Vi hade en riktig djurkyrkogård i skogen bakom huset där allt begravdes, från akvarie fisaker till små möss & fåglar som grann katt skrällena tog.



Underbart att de löste sig för ditt lilla marsvin (dom är oändligt söta) :D

2012-06-27 @ 16:57:32
URL: http://bullerbacken.blogg.se/kbl/
Postat av: Johanna

Men vilken tur för Sötis & dig! :)

2012-06-27 @ 18:00:00
URL: http://walkyria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0