Mattes tur att bli sommarslö

Har varit lite si och så med träningen nu på sistone känner jag. Istället för att träna lite mer som nog skulle vara bra för att komma igång ordentligt och hinna "jobba igenom" hela kroppen, så har det snarare blivit lite slappare.
Jag är ganska glad över att jobbet i stallet varit ganska lättsamt senaste veckan.

Vi har hunnit med att skritta omkring med barbackapadden på ridbanan för att jag ska försöka hitta balansen i sitsen. Det var nyttig träning! :-) MYCKET lättsammare när det blir under mer ordnade former, inte alls lika mycket upp- och nedför och man vet åt vilket håll hästen kommer röra sig så att säga. Lite mer lagom att börja med. Har jag väl hittat grunden så blir det troligen mycket lättare när man utsätter sig för större utmaningar igen!

Ikväll ska jag träna dressyr igen tänkte jag. Usch vad tiden springer iväg. Var där imorse och fixade morgonjour (kändes liite fånigt när min redan var ute och bara behövde tillsyn, ingen mockning, käk eller liknande, och bara en häst att fodra + släppa ut...) men jag var så trött så jag tänkte att jag skulle hem och sova ett par timmar till och sen åka ut och rida.
Det blev alldeles för länge sovit (men inte så konstigt kanske med tanke på hur mycket jag hade att sova ikapp). Sen svårt att planera för annat som jag ville försöka pussla in emellan men inte fick någon pejl på när det skulle bli. Nu måste jag dra iväg om det inte ska bli för sent. Så kan det gå! :P


Vi kommer förhoppningsvis med på kurs för B i sommar! :D Jättekul!

Kommentarer
Postat av: Linda

Kul om ni kommer med på kursen ändå :-)

2011-06-20 @ 11:31:34
URL: http://xmyheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0