Tur i solen igen!

Nu har jag tagit sista ridturen innan jag åker iväg på kurs några dagar. En uteritt med Tabac tillsammans med Itzy + matte i från stallet och två vovvar. Tabbe var superduktig som stod stilla när klantmatte klängde sig upp med för låg pall i barbackapadden!
Han var lite orolig för att han var öm i fötterna, har kommit fram till att det nog beror på strålröta (har hittat litegrann på i princip varje hov och hittar ingen annanstans på hovarna som det ömmar). Typiskt att jag ska åka bort så jag inte kommer kunna hålla efter det, ska höra om syrran kan rengöra och smörja på tjära eller Dryfeet. 
I övrigt var han lugn och nästan lite lat! Fick hoppa av på tillbakavägen när vi gick på grusväg, kände mig som en djurplågare som red trots att han tyckte det var obehagligt med gruset så jag tänkte att han skulle få slippa min vikt iaf även fast det var en kort bit. 
Sen råkade han kliva på stångtygeln och få den runt ena frambenet när han skulle klia huvudet. Men han stod snällt stilla och lät matte ta lös tygeln! :-) 
Mycket dåligt samvete för att jag var för stressad för att motionera Kalle. Hoppas någon förbarmar sig över honom när jag är borta och tar en ridtur eller promenad, av de som sagt att de ev. ska göra det alltså!

Så hej då på ett tag. Nu åker jag på kurs i Kraniosakral Terapi igen! :-) 

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Hej!
Hoppas allt är bra med dig och att kursen gått bra.
Jag har en vän här som är i stort behov av din kunskap/behandling på sin häst!
Du kan väl ringa mig så fort du läser det här, du har ju mitt nummer men jag har ju inte ditt.

Kram Yvonne!

2008-05-15 @ 09:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0