Valet blev enkelt

Ni som brukar läsa bloggen kommer säkert ihåg nyligen när jag spekulerade i vad jag skulle investera "häst-sparpengarna" i?

Det blir inget av det jag var inne på. Tråkigt för mig för vitsen med sparpengarna var ju snarare att gå till att unna sig själv något onödigt dyrt/lyxigt, inte att det skulle gå till sånt som behövs. Men för hästens skull känns det bra!

Det blev en Thermobar och investering i några nya slowfeeding-nät.



(ca ett år sen)


Jag hoppas kunna flytta över honom till vinterhagen idag eller imorgon och knåpa ihop så det blir max 12-13kg silage/dag (beroende på hur blött). Det låter kanske normalt eller t o m mycket, men ska man lyckas stretcha ut det till fri tillgång till pålle som är skillad på att pilla ur näten så blir det lite av en utmaning.

Funderar på hur man ska lyckas knåpa ihop det. Någon halvt omöjlig konstruktion att äta ur inne + lite löst på sidan av, dubbla hönät ute lutar det åt.





Ridkläder till mig själv får alltså vänta tills jag känner mig rik eller så. :P
Men jag har skaffat lite grejer för att klara vintern, ett bra ull-underställ, har nyligen köpt 4 par ullsockar, 2 par thermohandskar, sätesvärmare till bilen (guld värd!), och en stallmössa som tyvärr inte är fodrad men som sitter bättre än den gamla. 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh en thermobar, vilken lyx :)

2011-10-29 @ 16:25:01
URL: http://walkyria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0