Kvällsridning igen då

Ett ridpass blev det idag. Körde på som vanligt, jag hade lite svårt att fokusera själv ibland så jag var på mig själv och påminde mig då och då om vad jag skulle fokusera på. Blev lätt att jag var lite bekväm, låter det gå en massa steg i övergångsfaser, istället för att snabbt ställa om till vad man vill göra. Men när jag kom på mig försökte jag såklart skärpa till mig! ;)

Grabben var faktiskt ganska lagom idag. Ibland liite väl turbo framåt innan vi egentligen hade kommit igång, var lite trög ibland att förstå att jag ville ha någon skillnad, men det var säkert innan jag hade skärpt till mig själv för sen svarade pållen bättre. :)
I slutet när vi hade kommit igång satt jag och lekte lite med att dröja kvar men med så mycket power som möjligt och se vad det blir. Några skolgaloppsanslag, en del trevlig trav emellan, ett par trampsteg tror jag nog det blev också.
Lekte lite med traven och märkte till min förtjusning att min ljudsignal för halt (ok, liite inkonsekvent använt kanske...) i kombination med att jag sätter mig samlande gjorde att pållen sänkte takten och hängde kvar mot passagehållet i traven. Väldigt tydlig skillnad! Himla kul att ha hittat en ny "knapp"! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0