Börjar dra ihop sig!

Ja, inte långt kvar till nästa träning nu! Och därefter - en veckas provpraktik! :D

Känns lite läskigt, det är ju då det gäller! Visa vad man går för så det känns bra för tränaren och de jag ska bo hos såklart, och att jag ser att jag och hästen kommer trivas där!
Det läskigaste är ju att köra så mycket bil där jag inte hittar, när man väl har vant sig sen och lärt sig vägarna är det ju inte alls lika nervöst! (Och inte behöver köra lika långt, är dit- och hemvägen som blir värst.) Lite nervöst att lämna Tabben hemma också, hönsmamma som man är. Men så små saker i sammanhanget ska inte få stå ivägen!

Känns som att det avdramatiserar själva träningen innan. Normalt sett skulle jag ha börjat ladda inför träningen redan, försöka formtoppa tills dess, tror nog det kan vara positivt att avdramatisera träningen. Jag tränar ju på ändå och har oftast en plan för dagen, även om det inte är exakt dom övningar vi fått tips om så är det ju samma helhet man tränar upp. 
Som jag märkte igår t ex så kan det ibland gå mycket bättre av att fokusera på något helt annat (längningar i trav har vi inte haft i hemläxa! :P ) så man glömmer bort det man vanligtvis kan se som hinder eller svårigheter. Kanske få lite större perspektiv över ridningen också.


Ikväll tänkte jag försöka mig på en combo av kort uteritt - kort dressyrpass igen om förutsättningarna är ok. Ska bli skoj! :) Bäst att dra iväg innan det blir sent!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0