Barnvakts-ponnyn

Ja idag har Tabben fått barn-besök! Det var några ca 6-8 åringar och hälsade på medans deras pappa grejade med teknik i stallet (japp, ni hörde rätt! Hi-tech övervakningssystem till ett fölsto! ;) ). 
Tabben verkade tycka det var jättemysigt att bli pillad på, men till slut blev han nog lite trött av ståhejet. Fick demonstrera några av sina tricks och det var roligt! Haha, mest för mig, men herrn fick ju godis så! :)


För övrigt så kände jag mig lite udda idag. Skulle ta träckprov och pållen går ju ute på nätterna, då vet man liksom inte vilket bajs som är färskt. Så jag fick vackert vänta på att pålle förhoppningsvis skulle klämma ur sig en hög! :P Hade hoppats på att han skulle göra det när han kom in i boxen, eller ute i ridhuset där det var lite störningsmoment. Men neeej då, dagen till ära var han cool ändå! 
När klockan var över 21 (hade åkt till stallet strax efter 18) började jag bli lite rastlös, särskilt som postens serviceställe stänger 22 och det ju hade varit trevligt att hinna få iväg det samma kväll. 
Försökte med tankeöverföring och fina ljud-demonstrationer förklara för pållen att jag ville ha en bajshög! Såg till att han stod utan hö en stund i boxen och att han såg att jag la ut hö i hagen så han skulle bli lite rastlös! Haha! 
Men tro´t eller ej så ca 21:15 så la han en hög! Sällan har man blivit så glad över att hästen bajsat inne! ;) 



Ridningen då? Tja, idag kände jag mig lite som en över-ivrig ponnyryttare. Oj som jag smackade och försökte brassa igång hästen! Note to self; lite förberedelser innan man försöker göra det jobbiga hade inte varit helt fel! ;) 
Ändå kändes det trevligt emellanåt. Och pålle skötte sig bra. Nästan lite för bra då eftersom jag hade svårt att väcka igång honom.  Oj vad bortskämd man kan bli med energi!

Kommentarer
Postat av: Sara och Louie

Ha, ha! Vilken höjdare!! Helt underbart må jag säga.

2012-05-15 @ 08:27:03
URL: http://louie.nu
Postat av: Karoline

hahaha, vad jag garvade av bajsväntan!

Jag gillar när du skriver om dina reflektioner efter ridpassen, det får mig att tänka till :)

2012-05-15 @ 10:00:19
URL: http://karolinesliv.wordpress.com
Postat av: Ninnie

Ljud-demonstrationer??

2012-05-16 @ 19:28:34
URL: http://ninniflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0