Jag som har otur tro?

...eller är det många bilister som inte vet hur man beter sig i trafiken? :S

Skulle ta en kortis-uteritt idag tänkte jag och sen träna lite i ridhuset. Pållen började titta på en vattenpöl, eller kanske två fåglar precis bredvid vägen, och fick för sig att vända, först tänkte jag såklart vända tillbaka och fortsätta gå en liten bit iallafall (egentligen hade jag tänkt vända hemåt ganska snart ändå) men sen hörde jag att det kom mopeder mot vårt håll så jag tänkte att det nog var bäst att vända hem ändå, tror inte min häst är moped-säker (inte med mig på ryggen och i nuvarande dagsformen iallafall).
Mopedisterna var väldigt artiga, jag höll upp handen och dom stannade och slog av mopederna och stod stilla hela tiden medans jag skyndade mig in på avtagsvägen så dom kunde åka förbi.
Men under tiden körde det förbi en bil i kanske 70 som passade på att rivgasa precis bakom häststackarn. :/ Dålig stil! Tyckte pålle skötte sig bra ändå, han fick trava/galoppera när han blev skraj för att göra av med lite stressenergi, men jag tog tillbaka så att det fortfarande var kontrollerat, och sista biten till ridhuset kunde han faktiskt skritta.

Bläh, det är ju nog illa med alla helt ofarliga grejer att titta på, men bilister/trafikanter som inte tar hänsyn på smala vägar är läskigt. Gör så att man funderar på om det är klokt att inte rida ut ändå! :P

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja det är sjukt hur folk beter sig i trafiken ibland....när hästen blir rädd så gasar de ofta förbi istället för att stanna..idioter!

2012-04-27 @ 23:30:13
URL: http://walkyria.blogg.se/
Postat av: Karoline

Finns så många sjukhuven i trafiken, man blir less. Jag förstår inte hur folk tänker ibland :(

2012-04-29 @ 16:48:00
URL: http://karolinesliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0