Aprilväder

Tabben i vinterklänning och extra spån-isolering!



Till mitt försvar skulle det enligt prognos snöa i 6 timmar och bli minusgrader framåt natten. Men det är bara halsen som är fodrad, tyckte det var lite väl elakt att stå med varmfodrat täcke när det ska vara 6 plusgrader och snöfritt nu på dagen! :P Klurigt när vädret kan variera såpass!


Herr T har börjat visa vårkänslor, kommer travandes (eller t om galopperande) när man tar in eller släpper ut honom från hagen, och häromdagen var han mycket missnöjd över att matte inte tog ut honom igen direkt efter att han hade fått kraftfoder, han ville minsann inte stå inne i tråkboxen! Annars brukar han vara lugn och fin med att vara inne så det är bara kul att han visar lite åsikter! ;)


Häromdagen gjorde han faktiskt något levad-aktigt som lite missförstånd när jag skulle be om galopp. Kul att han provar sig fram! :) Jag skulle prova stanna honom istället för att han rinner iväg och sen be om galopp från stillastående så han inte hinner bli så lång när vi ska fatta galopp (och att man slösar transportsträckor) och då blev han väl lite väl lite framåt men förstod att matte ville ha uppåt. Då sänkte han lite bak, lyfte lite fram och hängde kvar ett ögonblick i luften.
Jättekul även om det är långt kvar innan man kan träna på sånt!
För övrigt försöker matte pussla ihop saker och ting i ridningen, försöka integrera det nya i systemet så att säga. Tycker det är klurigt att tänka att man ska höja kraven och se till att man får svar, utan att samtidigt riskera att tänka att det är svårt och spänna sig/göra för mycket, får försöka hitta balans i tänket!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det är klurigt med nytt...samtidigt måste man våga..som Ewa säger -Om man inget gör så har man inget att förhålla sig till.

2012-04-09 @ 09:09:22
URL: http://walkyria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0