Uppladdning

Igår fick Tabben pedikyr. :)

Och träningskompisen fick passa på att prova rida Tabben igen. Det var jättekul att se, hon är så mjuk och stadig så Tabben kommer mer till sin rätt jämfört med andra som provat.
När de skulle försöka sig på lite galopp och Tabben börjat få igång krutet i fötterna så blev det av misstag en grymt snygg travökning! :D Så pampigt att se! En riktig längning fortfarande i balans med mycket power! Traven var i allmänhet toksnygg vid/mellan galoppförsöken och det är ju också jättekul att själv få uppleva från backen! :)
De fick till ett par ansatser också varav en var riktigt samlad och bra, efter att ha "lekt" igång honom och han lyckats pussla ut hur och vad han skulle göra. Också väldigt intressant att se från backen!

Idag fick Tabben vila sig i form, sen ska vi träna ett par gånger till hemma inför Söndagens ARV-träff. Då ska vi rida för Vladimir igen. Ska bli spännande att se om han märker någon skillnad i styrka efter alla slutor och all styrketräning!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Men gissa om de är underbart efter flera år av sökande & många besvilkelser på vägen :D

Sedan får ju tiden utvisa om de är så perfekt som de känns nu. Är ju som tillbaka där jag "började" för flera år sedan då Anja Beran fick upp mina ögon för "dressyr" sedan har man som kört ett varv runt alla olika typer av ridstilar genom kurser som markdeltagare, uppsuttet, böcker, hemsidor & besökt olika platser i landet för att hitta rätt, & äntligen hittade man rätt & de var inte längre bort en dryga 10 mil flera gåger om året :D Kan vel inte bli bättre ;)

2011-08-04 @ 10:16:36
URL: http://www.bullerbacken.com
Postat av: Jag igen

Visst är de kul att se sin häst från sidan, de är ju inte så ofta man får möjligheten till de :D



Kul att de går framåt för er åxå. Hoppas på massor med bilder från din nästa kurs :D

2011-08-04 @ 10:18:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0