Urladdning

Igår kväll blev det som sagt löshoppning! :-D
Jätteroligt att göra något annorlunda och bara för skojs skull! Med tanke på pållens ålder/svårighetsgrad och mina hopp-skills har jag noll ambitioner att få honom till hopphäst igen! ;-)

Han peppade upp sig själv ganska bra så det blev jobbigt i onödan. Brände på fram och tillbaka i full galopp redan under uppvärmningen. Märks att han kommer ihåg lösgalopperandet vi pysslat med för att lära in galoppkommando. ;-)
Vi hade bara hägnat in långsidan med hinder, tyvärr gick det inte att styra in honom dit under tiden han ändå galopperade runt, noll respekt för dressyrpisken eller folk som står ivägen om han väl fått upp farten. :-P
Tvärtom var det bättre att vänta ut tills han stannat och coolat ner lite så man kunde ta tag i honom och sen leda mot första hindret.
Körde 5½-an och väldigt snällt första omgångarna med bara 40-50cm krysshinder. Han har ju åndå inte hoppat alls på minst 3 år och inte regelbundet på kanske 5 år. Höjde till en oxer på 80cm som han flög över med god marginal!
Hoppade bara kanske 6 språng totalt men med allt annat spring utöver det så var han rätt mör och det kändes som läge att nöja sig för dagen.

Kul att se att han hade så fin galopp och fina språng, inte en vägran eller rivning! :-D Min lille krutfarbror! Haha


Kommentarer
Postat av: Johanna

Skoj :)

2011-04-17 @ 14:02:21
URL: http://walkyria.blogg.se/
Postat av: Troykristin

I like this site. Keep it up!

2012-01-05 @ 11:51:14
URL: http://troykristin.blog-howto.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0