Garderobsvisning!

Tyckte att det skulle vara kul att visa upp Tabben i hans resegarderob! :-D
Bäst att passa på innan dom blir förstörda eller lortiga... Det blir aldrig några bilder i den utstyrseln har jag kommit fram till eftersom man har fullt upp med allt som ska packas och att komma i tid till träningar! ;-)

Här är Tabbens vinter-utstyrsel: 

Hans Dolantäcke som jag sparade till länge för att kunna köpa. Urmysigt (känns som en lyxigare pläd ungefär) och värmer bättre än fleece på hösten/vintern, men suger inte åt allt vatten och blir tungt som ett ylle-täcke utan det mesta lägger sig utanpå täcket. På benen har han sina BoT-wraps. Inbillar mig att vanliga transportskydd inte stötdämpar särskilt mycket mer än dom, är lite lat och orkar inte linda, vi åker såpass kort bit (max ca en timme) att det inte känns som att det behövs så mycket skydd + att man passar på att få benen fina och fräscha lagom innan träningen! På huvudet har han sin bruna lädergrimma som jag haft ett tag men inte använt så många gånger. Har tänkt att den får bli transport-grimma.

 

Sommarutstyrseln:

 


Samma som ovan men med annat täcke - blått vanligt fleecetäcke för de dagar man bara vill ha lite värme och lite skydd för ev. drag (typ sent på våren/hyfsat tidigt på hösten, om det är varmt på sommaren åker han utan täcke för att inte bli sjöblöt av svett!) eller när man KAN ha det bara för att stajla med! ;-) "Delux Tabac" (hans namn) broderat på rumpan! 
Ungefär här blev han less på att stå modell så sen la vi ner fotosessionen för dagen! 

Ett par bilder från gårdagens dressyrpass:
 


Det blev ett ganska lugnt och inte så krävande pass för att kompensera för att han verkade tyckt sig fått för höga krav tidigare. Bara skritt och ca 15 minuters jobb- red bara en övning med lite variationer ett par gånger per varv och sen kände vi oss nog duktiga för dagen. Han var koncentrerad och duktig så det kändes bra även om det tekniskt sett säkert kunde varit ännu bättre. Jag ville experimentera lite med böjning/tyngdpunkt.


Kommentarer
Postat av: Ninnie

Som dagens out-fit fast för hästen? Haha... :)

2009-11-23 @ 20:17:10
URL: http://ninniflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0