Vilo- och lerdag

Jag var iväg många timmar idag för att behandla hästar (övningsbehandla), åkte ca 7:45 och på hemvägen körde jag direkt till stallet och var där strax före 17.. Blev lite tufft, jag är inte så van vid att vara ute och köra bil (längre sträckor) och så krävs det mycket koncentration till behandlingarna så på vägen tillbaka till Härnösand höll jag på att somna! :-P Men det gick bra iaf.
Tabbens hovar blev tjärade. Sen var tanken att jag skulle rida men det blev aldrig så. Rid-motivaionen var väldigt låg och jag misstänkte att jag skulle vara för okoncentrerad/tidspressad för att det skulle bli något vettigt ändå (skulle iväg på bio 20:30 och tyckte det skulle vara guld att komma hem och sova en tupplur först).
Jag inbillar mig att Tabben blev förvånad över att komma in så tidigt utan att motioneras utan bli lämnad i boxen. Klockan var nog bara ca 17:30 och det tycker jag eg. är för länge att stå inne när de kommer ut 7:30-8 på morgonen. Så normalt sett försöker jag undvika den situationen och isf åka ut lite senare.
Imorgon har jag mer tid så jag hoppas motivationen är bättre tills dess!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0