Suck

Fortfarande lika frustrerad över att inte ha hittat en "gyllene medelväg" i hjälpgivningen på Tabben. Tänker ffa på arbetet för hand.
Idag skulle han få lite halvvila genom att bara jobba för hand i skritt (vilket han tycker är skittråkigt!) och jag ville försöka hitta bogfriheten/böjningen/allmänt koll på bogarna igen.
Resultatmässigt så gick det *egentligen* hyfsat bra, åtminstone stundvis och särskilt i slutorna längs väggen, men samvetsmässigt så var det INTE bra eftersom jag körde "göra det obekvämt när man gör fel"-varianten och han bara gick emot större delen av tiden = fick ännu mer obehag och tyckte att matte var dum.
I slutorna så kunde han trampa rakt fram med innerbak stegvis när böjningen var bra, vilket betyder att det blir bredare mellan bakbenen. Låter kanske konstigt att vilja träna på det snarare än motsatsen, men han går rätt snävt bak och lägger krokben för sig själv ibland, då känns det bra att försöka lära honom rätt teknik så han slipper lägga krokben på sig. 

Inget vidare konstruktivt pass mer än möjligtvis ur styrketränande aspekt, kändes det som iaf. Fast han är ju lite skum så vem vet, nästa gång kanske han har lärt sig att det är bättre att svara på trycket än att gå emot. Det visar sig!
Han var dryg att fånga i hagen idag också. Ville bara springa/gå längs staketet och såg rätt stum ut i bakkärran. Men med en massa godis och tålamod började han till slut koncentrera sig på mig! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0