Matte-motion

Igår (Fredag) fick Tabben vilodag igen iom att han behandlades två dagar i rad. Och därmed fick matte motion en till dag i rad! ;-) Gick en promenad fast en annan runda med mer grus/asfalt för att variera underlaget lite.
Han var lugn och fin och även fast jag upplevde honom "tittig" så var han lydig och lugn, ville stanna och stirra på saker då och då bara.
En intressant grej däremot var att "bitigheten" från i Torsdags när han behandlades satt kvar, han kunde få ett surt ansiktsuttryck och börja bita på väggen eller nafsa efter mig (han biter mig inte men liksom markerar med munnen att han vill göra det! :-P ) precis som under behandlingen. Kanske inte kom igenom det där riktigt så han fortfarande håller på att bearbeta det, tidigare har jag inte upplevt honom som nafsig, inte ens när han har tiggt.

Idag har jag tänkt prova rida igen. Lite tidigt kanske men vi får se hur det känns, hoppar såklart av om något känns fel. Vill/vågar inte låta honom vila hur många dagar i sträck som helst pga tjockismagen och att jag är skraj för att få motsatt effekt - att han blir stel. Vi får se hur det går som sagt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0